Timmerman Maarssen

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veelzijdig service
 • Vakmanschap
 • Scherpe tarieven
 • Milieubewust
 • Gecertificeerd

Uw timmerman in Maarssen

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren, vakkundige en veelzijdige timmerman in Maarssen, bent u precies waar u zijn moet. vd Pol Onderhoud biedt u timmerwerken van hoogstaande kwaliteit. Stuk voor stuk vakwerk. Maatwerk met oog voor detail. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden in Maarssen en bekijk ik hoe ik u van dienst kan zijn. Ik pak elke klus voor u op. Bel naar 06-21811483 en geef door wat ik voor u mag betekenen als uw timmerman in Maarssen.

Diverse diensten van deze timmerman

Als compleet opgeleide timmerman, met jarenlange ervaring, kan ik werkelijk elke klus voor u oppakken. Nieuwe tuinmeubelen, een nieuwe dakkapel, grotere kasten, een maatwerk balie, een complete inrichting voor uw bedrijf. U kunt het zo gek niet bedenken of er is een oplossing voor. Een oplossing die vd Pol Onderhoud u kan bieden. En wel door het vakwerk van een ervaren vakman in Maarssen aan te bieden. Van de Pol Onderhoud heeft alles, van ontwerp tot montage, in eigen beheer. Dat werkt efficiënt, vertrouwd en levert het mooiste resultaat op.

Timmerman Maarssen

Kies voor deze zekerheden in Maarssen

Als u mij selecteert als de timmerman voor uw klus, dan bent u van enkele zaken verzekerd:

 • U krijgt uniek en vakkundig maatwerk geleverd
 • U betaalt nooit teveel dankzij mijn scherpe prijzen
 • Uw klussen worden volledig naar uw wens uitgevoerd
 • U ontvangt prachtig resultaat met een perfecte afwerking
 • U heeft slechts één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden

Meer informatie over uw timmerman

vd Pol Onderhoud is in 2005 begonnen in Veenendaal als eenmansbedrijf. Zowel particulieren als bedrijven weten mij te vinden voor het realiseren van allerhande klussen. Sinds 2014 ook vanuit Maarssen. Ik heb al jarenlang ervaring op het gebied van timmer- en onderhoudswerk. Daarnaast heb ik mij weten te specialiseren in de interieurbouw. Dit maakt van mij uw betrouwbare en veelzijdige timmerman. U hoeft niet voor elk afzonderlijk klusje een ander bedrijf in te schakelen. Omdat ik alle werkzaamheden kan uitvoeren, heeft u maar één aanspreekpunt. Dit scheelt u een hoop gedoe, ontelbare contracten en daarmee ook vele extra kosten! Bij mij staan kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap hoog in het vaandel. Interesse in mijn diensten? Schakel mij vandaag nog in vanuit Maarssen!

Schakel nu uw timmerman in Maarssen in

Heeft u behoefte aan de helpende hand van een timmerman in Maarssen om uw droomwoning- of bedrijf te realiseren? Neem dan contact op met Van de Pol Onderhoud en bel eens voor een vrijblijvende afspraak met de vakbekwame timmerman in Maarssen op 06-21811483 of stuur een mail naar info@vdpolonderhoud.nl.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op