Badkamer

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Ook maatwerk in badkamerrenovatie

Heeft u een nieuwbouwwoning waar nog een badkamer in geplaatst moet worden? Wilt u een nieuwe badkamer in uw bestaande woning? Of wilt u uw bestaande badkamer laten renoveren? Voor alle werkzaamheden rond het monteren en installeren van een badkamer is vd Pol Onderhoud uw betrouwbare partner. Als eenmanszaak staat bij mij kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap altijd voorop. En dat betekent dus ook maatwerk voor uw badkamer. Als u uw wensen met mij bespreekt, kunt u erop vertrouwen dat u de badkamer krijgt die helemaal aan uw wensen voldoet. Vraag nu gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Nieuwe badkamer plaatsen

Heeft u een nieuwe badkamer uitgezocht en wilt u deze laten plaatsen? vd Pol Onderhoud regelt het voor u. Wilt u een meer persoonlijke badkamer in uw woning? Ook dan kan ik dat voor u maken. Ik adviseer u graag als het gaat over de keuze van bijvoorbeeld een bad of douchecabine, de materialen en de opbergmogelijkheden. Heeft u uw keuze voor de indeling van de badkamer gemaakt? Dan maak ik een maatwerk badkamer voor u.

Badkamer verbouwen of renoveren

vd Pol Onderhoud kan ook uw bestaande badkamer voor u renoveren of verbouwen. Van uw bestaande badkamer weet u wat goed is en wat minder goed is. Ook de perfecte indeling heeft u dan al voor ogen. Samen met u maak ik een plan voor het moderniseren van uw bestaande badkamer om deze daarna tot in de puntjes te renoveren of verbouwen. Heeft u interesse in een complete renovatie of alleen in het verbouwen van bad of douche? Dat kan ik snel voor u regelen. Dankzij de korte communicatielijnen en mijn jarenlange ervaring met badkamers verbouwen, zorg ik ervoor dat u in een handomdraai de badkamer van uw dromen heeft.

Waarom vd Pol Onderhoud voor uw badkamer?

vd Pol Onderhoud is uw vakman voor het plaatsen, renoveren of verbouwen van uw badkamer. U kunt bij mij rekenen op het volgende:

  • vakman met ruim 10 jaar ervaring
  • 1 aanspreekpunt, wel zo duidelijk
  • scherpe tarieven, u betaalt nooit meer dan nodig is
  • heldere en transparante werkwijze

Contact opnemen met vd Pol Onderhoud

vd Pol Onderhoud helpt u graag met een nieuwe badkamer. U kunt contact met mij opnemen via 06-21811483 of een e-mail sturen via info@vdpolonderhoud.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten met het contactformulier op de website. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht van mij. Voor vrijblijvend advies over uw badkamer en de bouw, verbouw of renovatie van uw badkamer staat vd Pol Onderhoud voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op