Interieurbouw Soest

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor timmer- en onderhoudswerk en interieurbouw

Heeft u plannen om (delen van) uw huis in Soest te verbouwen, of wilt u uw woning of kantoor renoveren? En kiest u daarbij het liefst voor kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en korte lijnen? Dan is vd Pol Onderhoud uw betrouwbare en veelzijdige bouwspecialist. Ook voor de installatie en verbouwingen van badkamers, keukens en interieurbouw is vd Pol Onderhoud uw betrouwbare partner. vd Pol Onderhoud levert u maatwerk en advies voor al uw bouwklussen. Wilt u meer weten over wat ik voor u kan beteken voor uw verbouwing in Soest, of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw renovatie? Neem dan direct contact met me op.

Kies ook voor ambacht en vakmanschap

vd Pol Onderhoud is de gediplomeerde, ervaren en zeer veelzijdige timmerman die elke bouw- of renovatieklus voor uw huis of bedrijfspand in Soest helemaal op maat voor u uitvoert. Wilt u uw keuken, toilet of badkamer verbouwen, of heeft u op maat gemaakt winkelinterieur nodig. Ik maak het voor u. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld maatwerk opbergmeubels, dakramen en dakkapellen. Ik help u snel, vakkundig en vertrouwd met uw interieurbouw, verbouwing of renovatie.

Vakkundige elektricien, veilig en goed

U kunt vd Pol Onderhoud ook inschakelen voor de meest uiteenlopende elektriciteitswerkzaamheden in uw kantoor of woning in Soest. Met het vakmanschap van een ervaren elektricien weet u zeker dat uw elektriciteit goed en veilig is aangelegd. Ik kan u dus ook uitstekend van dienst zijn met de installatie van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een verstandige investering voor uw kantoor of huis. Bij mij kunt u terecht voor advies en het leveren en plaatsen van gecertificeerde zonnepanelen op alle soorten daken.

Kies voor maatwerk in dakwerkzaamheden

Het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels voor woningen, winkels en bedrijfspanden in Soest is een van mijn specialiteiten in interieurbouw. In zeer korte tijd beschikt u in uw pand over lekker veel licht en/of ruimte op uw bovenste etage. Bij dakramen heeft u meestal de keuze voor standaard ramen van bijvoorbeeld Velux, maar net zo makkelijk maak ik nieuwe dakramen op maat voor u.

Waarom kiezen voor vd Pol Onderhoud?

vd Pol Onderhoud is uw ervaren en veelzijdige bouwspecialist. Waarom kiezen klanten in Soest voor mijn kennis en ervaring in timmer- en onderhoudswerk en interieurbouw?

  • vakman met ruim 10 jaar ervaring
  • 1 aanspreekpunt, wel zo duidelijk
  • scherpe tarieven, u betaalt nooit meer dan nodig is
  • heldere en transparante werkwijze

Contact opnemen met vd Pol Onderhoud

Voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Soest is vd Pol Onderhoud de vakman voor u! Neem contact met mij op via 06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor vrijblijvend advies over uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden in Soest staat vd Pol Onderhoud graag voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op