Interieurbouw Nieuwegein

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

Heeft u nieuwbouw, renovatie of een verbouwing op stapel staan in Nieuwegein en kiest u daarbij het liefst voor kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en korte lijnen? Voor een betrouwbare en veelzijdige bouwspecialist in Nieuwegein gaat u naar vd Pol Onderhoud. vd Pol Onderhoud is uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw. U spreekt uw bouwwensen uit en ik realiseer ze voor u. Heeft u bouwadvies nodig? Ik help u graag met al uw bouwoplossingen. vd Pol Onderhoud levert u maatwerk voor elke bouwklus. Heeft u vragen over een verbouwing in Nieuwegein, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met me op.

Handige en veelzijdige timmerman in Nieuwegein

vd Pol Onderhoud is de gediplomeerde, ervaren, zeer handige en uiterst veelzijdige timmerman. Als ambachtelijk vakman in de bouw kan ik elke klus voor uw huis of bedrijfspand in Nieuwegein helemaal op maat voor u uitvoeren. Zijn uw badkamer, keuken of toilet aan een renovatie toe? Heeft u een winkelbalie nodig voor uw shop in Nieuwegein? Heeft u een opbergprobleem in uw woning dat ik kan oplossen met maatwerk kasten in uw keuken of slaapkamer? Kan ik meer licht op uw zolder maken door het plaatsen van een dakraam of dakkapel? Wat u ook wilt, ik help u snel, vakkundig en vertrouwd met uw interieurbouw, verbouwing of renovatie.

Vakkundige elektricien

Ook verzorg ik alle elektriciteitswerkzaamheden in uw kantoor of woning in Nieuwegein, veilig en vertrouwd. Daarmee heeft u de garantie dat alles goed en veilig geregeld is met uw elektriciteit in Nieuwegein. Ook help ik u graag op het duurzame pad met zonnepanelen. U kunt bij mij terecht voor advies en het leveren en plaatsen van gecertificeerde zonnepanelen op alle soorten daken. Zonnepanelen zijn een verstandige investering in uw pand.

Kies voor maatwerk in dakwerk

Een van mijn specialiteiten in interieurbouw is het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels voor woningen, winkels en kantoorpanden in Nieuwegein. In een mum van tijd beschikt u over aanzienlijk meer licht en/of ruimte. U heeft doorgaans de keuze uit prefab oplossingen, zoals Velux dakramen. Maar ik maak net zo graag speciaal formaat dakramen voor u.

Waarom kiezen voor vd Pol Onderhoud in Nieuwegein?

vd Pol Onderhoud is uw ervaren en veelzijdige bouwspecialist voor Nieuwegein. Waarom kiezen mensen voor mijn vakwerk?

  • vakman met ruim 10 jaar ervaring
  • 1 aanspreekpunt, wel zo duidelijk
  • scherpe tarieven, u betaalt nooit meer dan nodig is
  • heldere en transparante werkwijze

Contact opnemen met vd Pol Onderhoud

Voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Nieuwegein is vd Pol Onderhoud het juiste adres. Neem contact op via 06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor vrijblijvend advies over uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden in Nieuwegein staat vd Pol Onderhoud graag voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op