Interieurbouw Hilversum

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

Bent u van plan om binnenkort te gaan nieuwbouwen, of heeft u plannen voor een renovatie of een verbouwing in Hilversum? En kiest u daarbij het liefst voor kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en korte lijnen? Dan is vd Pol Onderhoud uw betrouwbare en veelzijdige bouwspecialist. vd Pol Onderhoud is uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw. Heeft u bouwadvies nodig? Ik help u graag met al uw bouwoplossingen. vd Pol Onderhoud levert u maatwerk voor elke bouwklus. Heeft u vragen over een verbouwing in Hilversum, of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw renovatie? Neem dan direct contact met me op.

Kies voor een ambachtelijk en veelzijdige timmerman

vd Pol Onderhoud is de gediplomeerde, ervaren, zeer handige en uiterst veelzijdige timmerman. Ik kan elke bouw- of renovatieklus voor uw huis of bedrijfspand in Hilversum helemaal op maat uitvoeren. Verbouwing of renovatie van uw badkamer, keuken of toilet? Winkelbalie en schappen nodig voor uw shop in Hilversum? Of komt u ruimte tekort in uw woning dat ik kan oplossen met maatwerk kasten? Kan ik meer licht op uw zolder maken door het plaatsen van een dakraam of dakkapel? Wat u ook wilt, ik help u snel, vakkundig en vertrouwd met uw interieurbouw, verbouwing of renovatie.

Vakkundige elektricien, veilig en goed

Ook voor uiteenlopende elektriciteitswerkzaamheden in uw kantoor of woning in Hilversum kunt u bij mij terecht. Daarmee heeft u de garantie dat alles goed en veilig geregeld is met uw elektriciteit. Ook help ik u graag op weg met duurzame zonnepanelen. Bij mij kunt u terecht voor advies en het leveren en plaatsen van gecertificeerde zonnepanelen op alle soorten daken. Zonnepanelen zijn een verstandige investering voor uw kantoor of huis.

Kies voor maatwerk in dakwerk

Het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels voor woningen, winkels en kantoorpanden in Hilversum is een van mijn specialiteiten in interieurbouw. Binnen afzienbare tijd heeft u heerlijk veel licht en/of ruimte op uw zolder. U heeft hierbij over het algemeen de keuze uit prefab dakramen, zoals die van Velux. Maar met net zoveel plezier maak ik speciale dakramen op maat voor u.

Waarom kiezen voor vd Pol Onderhoud in Hilversum?

vd Pol Onderhoud is uw ervaren en veelzijdige bouwspecialist. Waarom kiezen klanten voor mijn vakwerk in Hilversum?

  • vakman met ruim 10 jaar ervaring
  • 1 aanspreekpunt, wel zo duidelijk
  • scherpe tarieven, u betaalt nooit meer dan nodig is
  • heldere en transparante werkwijze

Contact opnemen met vd Pol Onderhoud

Voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Hilversum is vd Pol Onderhoud het juiste adres. Neem contact met mij op via 06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor vrijblijvend advies over uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden in Hilversum staat vd Pol Onderhoud graag voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op