Interieurbouw De Bilt

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw in De Bilt

Bent u op zoek naar een bouwspecialist in de regio De Bilt? vd Pol Onderhoud is de vakman waar u bij moet zijn. Met mijn jarenlange ervaring ben ik dé specialist die uw bouwwensen voor u waarmaakt. Als ambachtelijke vakman lever ik altijd 100% kwaliteit en maatwerk. Ik voer niet alleen uw verbouwingswensen voor u uit, maar voorzie u daarnaast ook van adviezen over de mogelijkheden voor uw pand in De Bilt. Binnen de kortste keren heeft u de ruimte van uw dromen! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor uw kantoor, winkel of woning in De Bilt!

Van de Pol Timmerwerkzaamheden

Voor al uw gewenste timmerwerkzaamheden bent u bij vd Pol Onderhoud aan het juiste adres. Ik ben een goed opgeleide, ervaren timmerman die garant staat voor kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen. Zowel voor de nieuwe inbouwkasten in uw slaapkamer als voor de balie in uw winkel kunt u bij mij terecht. Of wilt u misschien nieuwe dakkapellen om uw woning ruimer en lichter te maken? Ik verzorg deze voor uw woning in De Bilt! Bel mij vandaag nog!

Vakmanschap voor uw pand in De Bilt

Heeft u net als de meeste Nederlanders altijd te weinig opbergruimte? Huur vd Pol Onderhoud in voor nieuwe inbouwkasten in uw keuken of slaapkamer. Binnen een oogwenk heeft u perfect passende kasten die passen bij uw persoonlijke smaak. Zo wordt het opruimen van uw pand wel heel gemakkelijk! Of wilt u misschien een extra toilet in uw woning? Ook voor het verbouwen of plaatsen van een toilet, keuken of badkamer kunt u bij mij terecht. Benieuwd wat ik voor uw woning in De Bilt kan betekenen? Neem contact met mij op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Elektricien Van de Pol

Wanneer u de elektriciteit in uw pand wilt aanpassen of aanleggen, kunt u dit beter niet zelf doen. vd Pol Onderhoud verzorgt uw elektriciteitswerkzaamheden veilig en netjes. Ga voor comfort en laat mij de elektriciteit volgens uw wensen aanleggen. Zonder moeite verzorg ik bijvoorbeeld uw nieuwe zonnepanelen. Heeft u werkzaamheden aan uw huis in de Bilt die u al een tijdje voor u uitschuift? Laat ze door mij uitvoeren!

Dakwerkzaamheden in de Bilt

De zolderruimtes van uw pand in de Bilt gebruikt u misschien niet zoveel als u zou willen. Dit is zonde, want dit is veel extra ruimte in uw huis. Vergroot de lichtinval en maak uw zolder ruimtelijker door dakramen of dakvensters. Omdat vd Pol Onderhoud altijd 100% maatwerk verricht, zullen uw nieuwe dakramen perfect passen in uw pand in de Bilt. Binnen de kortste keren is uw woning in waarde verhoogd en kunt u genieten van de ruimte in uw woning die u eerder niet gebruikte. Twijfel niet en neem contact met mij op.

Bel vd Pol Onderhoud

Voor al uw timmerwerkzaamheden, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in de regio De Bilt en omstreken neemt u contact op met vd Pol Onderhoud. U bereikt mij telefonisch via: 06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, via het contactformulier op de website komt u gemakkelijk met mij in contact. Voor alle werkzaamheden in en rondom uw pand staat vd Pol Onderhoud voor u klaar!

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op