Interieurbouw Bunnik

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

Zoekt u in de regio Bunnik een veelzijdige bouwspecialist met korte communicatielijnen? vd Pol Onderhoud is uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw. Kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan in mijn eenmanszaak altijd voorop. Daar kunt u van opaan. U spreekt uw bouwwensen uit en ik realiseer ze voor u. Bouwadvies nodig? Ik adviseer u graag over al uw bouwoplossingen. vd Pol Onderhoud levert u maatwerk voor elke bouwklus. Wilt u weten wat ik voor u in Bunnik kan betekenen? Vraag dan nu gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Veelzijdige timmerman

vd Pol Onderhoud is een goed opgeleide, ervaren, zeer handige en uiterst veelzijdige timmerman die uw huis of bedrijfspand helemaal naar uw wensen kan bouwen. Heeft u grote kasten nodig, of wilt u meer licht op zolder via een dakkapel of een dakraam? Wilt u tuinmeubelen op maat laten maken, of een badkamer of keuken renoveren? Heeft u een balie nodig voor uw winkel, of zoekt u een vakkundige timmerman voor de kantoorinrichting van uw bedrijf in Bunnik? Ik help u snel, vakkundig en vertrouwd met uw verbouwing of renovatie.

Interieurbouwer voor slaapkamer, keuken of winkel

Opbergprobleem? Kasten op maat in de keuken of slaapkamer zijn een uitkomst voor iedereen in Bunnik die geen raad weet met zijn of haar spullen. Voor alle soorten interieurbouw op maat sta ik graag voor u klaar. Voor particulieren en voor winkels. Dat geldt ook voor het plaatsen of renoveren van badkamers, keukens of toiletruimtes in Bunnik. Ook verzorg ik alle elektriciteitswerkzaamheden, veilig en vertrouwd.

Elektricien, kwaliteit in elektriciteit

Bij het klussen in huis of op kantoor kunt u bepaalde werkzaamheden beter aan een vakbekwame elektricien overlaten. Dan heeft u de garantie dat dat alles goed en veilig geregeld met uw elektriciteit in Bunnik. vd Pol Onderhoud help u hier graag bij. Zo ook met zonnepanelen? Ik help u graag met uw overstap naar een duurzamer bestaan. U kunt daarom bij mij terecht voor advies en het leveren en plaatsen van zonnepanelen.

Maatwerk in dakwerk

Een van mijn specialiteiten in interieurbouw is het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels. Dat doe ik voor woningen, maar ook voor winkels en kantoorpanden in Bunnik. In een mum van tijd heeft u meer licht en/of ruimte. U heeft doorgaans de keuze uit prefab opties, bijvoorbeeld van het topmerk Velux. Wanneer u specifieke wensen of afmetingen heeft, dan kunt u bij mij altijd kiezen voor op maat gemaakte dakramen.

Contact opnemen met vd Pol Onderhoud

Voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Bunnik belt u vd Pol Onderhoud via06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor vrijblijvend advies over uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden staat vd Pol Onderhoud graag voor u klaar in Bunnik.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op