Interieurbouw Bilthoven

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veelzijdig service
 • Vakmanschap
 • Scherpe tarieven
 • Milieubewust
 • Gecertificeerd

1 timmerman, elektricien en interieurbouwer!

Heeft u twee linkerhanden en wilt u toch gaan verbouwen, dan kunt u maar beter een specialist in interieurbouw in Bilthoven inschakelen. vd Pol Onderhoud kan u dan uitstekend helpen. Doordat ik van vele markten thuis ben, hoeft u niet apart een timmermanelektricien of andere interieurbouwer in te huren. Ik kan u met alles helpen: of u nu kasten op maat wilt, een dakvenster geplaatst wilt hebben of een traprenovatie in Bilthoven wenst. Gaat het om interieurbouw, dan zegt u: ik moet bij vd Pol Onderhoud zijn!

Expert in interieurbouw in Bilthoven

Interieurbouw is een hele brede term, waaronder u diverse werkzaamheden kunt verstaan. Maar ik ga verder dan enkel timmerwerk. Ik ben een specialist, want u kunt bij mij terecht in Bilthoven voor onder meer het volgende:

Zou u een andere klus aan mijn bedrijf willen uitbesteden en staat die niet in de opsomming hierboven? Vraag mij dan gerust naar de mogelijkheden op het gebied van interieurbouw. De kans is groot dat ik u alsnog kan helpen.

Dakvenster, dakramen of dakkapellen?

Gaat u een winkel of kantoor beginnen of wilt u deze grondig laten verbouwen door mij? Dan denk ik graag met u mee. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat veel ondernemers het dak vergeten. Ga ik aan de slag met mijn interieurbouw, dan is dit juist het uitgelezen moment om dakramen of dakkapellen te plaatsen. U heeft op deze manier meer natuurlijk licht in uw winkel. Ideaal als klanten bijvoorbeeld de kleur van de kleding goed willen zien in Bilthoven. Of creëer zo bijvoorbeeld meer ruimte in uw bedrijf.

5 voordelen van interieurbouwer Van de Pol

U kunt natuurlijk ook een ander bedrijf in de interieurbouw in Bilthoven vragen. Maar daarmee zou u, uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Want bij mij profiteert u van het volgende:

 • Ik ben van mening: afspraak is afspraak in Bilthoven
 • U krijgt vooraf een heldere prijsopgave van mij
 • Ik heb vele jaren ervaring met het inrichten van bedrijven
 • U krijgt bij mij altijd vrijblijvend advies
 • Ik ben goed opgeleid en ervaren interieurbouwer, timmerman en elektricien(10 jaar in het vak)

Interesse in mijn werk?

Wanneer u interesse heeft gekregen in wat ik u te bieden heb, dan kunt u contact met mij opnemen. U kunt mij bellen: 06-21811483. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat ook: info@vdpoltotaalinterieur.nl. Verder heb ik een online contactformulier. Vult u dit in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op met u in Bilthoven. Mijn doel is om klanten tevreden te stellen met hun interieurbouw of traprenovatie. Daar doe ik mijn uiterste best voor. Inmiddels heb ik al vele tevreden opdrachtgevers mogen helpen. Bent u de volgende die mijn vakmanschap ervaart als het gaat om interieurbouw in Bilthoven?

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op