Interieurbouw Barneveld

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Veelzijdig service
 • Vakmanschap
 • Scherpe tarieven
 • Milieubewust
 • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw in Barneveld

Wanneer u een verbouwing van uw pand in Barneveld op de planning heeft staan, voelt dit als een hele opgave. vd Pol Onderhoud helpt u met al uw plannen voor nieuwbouw, renovatie en interieurbouw. Met mijn jarenlange ervaring als vakbekwame specialist maak ik uw interieurdromen zeker waar. vd Pol Onderhoud is een eenmanszaak en werkt daarom met korte communicatielijnen. Bij mij is de klant koning en staan kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap altijd voorop. Heeft u advies nodig voor uw nieuwbouw of verbouwing in Barneveld? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. U zult versteld staan van mijn scherpe tarieven.

Kies Van de Pol voor uw timmerwerkzaamheden

Welke klus u ook verzint voor uw pand in Barneveld, ik ben de gediplomeerde interieurspecialist die de klus voor u kan klaren. Als gediplomeerd timmerman verzorg ik alle werkzaamheden voor uw badkamer, keuken, toilet of dak. Wilt u uw badkamer renoveren of grotere kasten in uw slaapkamer? Ik help u snel en vakkundig! Neem snel contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw woning, winkel of kantoor in de regio Barneveld.

Uw elektricien in Barneveld

Wilt u de garantie dat de elektriciteitswerkzaamheden in uw pand in Barneveld veilig en vakkundig verlopen? Maak dan gebruik van de service van vd Pol Onderhoud. Sommige klussen kunt u nou eenmaal beter overlaten aan een ervaren professional. Wat uw wensen ook zijn, ik help u graag. Zo installeer ik bijvoorbeeld ook uw nieuwe zonnepanelen voor uw woning of kantoor in Barneveld. Wilt u de waarde van uw pand verhogen door zonnepanelen te laten plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij vd Pol Onderhoud.

Kies voor maatwerk in dakwerk

Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels. Uw woning, winkel of bedrijfspand in Barneveld voorzie ik in een handomdraai van een betere lichtinval. Bij mij zijn al mijn werkzaamheden 100% maatwerk, daardoor zullen de door u gekozen producten altijd perfect passen bij uw dak en uw wensen. Daarnaast heeft u keuze uit mijn assortiment kwaliteitsproducten zoals die van Velux. Bel vd Pol Onderhoud en maak een afspraak in Barneveld.

Waarom vd Pol Onderhoud?

vd Pol Onderhoud is uw ervaren en veelzijdige bouwspecialist. Waarom kozen eerdere klanten uit Barneveld voor mij?

 • Ik ben een vakman met ruim 10 jaar ervaring
 • Ik werk met korte communicatielijnen, wel zo duidelijk
 • Vanwege mijn scherpe tarieven, u betaalt nooit teveel
 • Mijn heldere en transparante werkwijze
 • Mijn veelzijdigheid, met vrijwel iedere klus kunt u bij mij terecht

Bel vd Pol Onderhoud

Voor al uw timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Houten is vd Pol Onderhoud de specialist die u kan helpen. Ik ben telefonisch bereikbaar via: 06-21811483. Of stuur een email naar: info@vdpolonderhoud.nl. Of vul het contactformulier op de website in en kom gemakkelijk met mij in contact. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. vd Pol Onderhoud verzorgd al uw interieurwensen in een handomdraai!

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op