Interieurbouw Baarn

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

Wilt u binnenkort een nieuw pand laten bouwen of heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie in Baarn? vd Pol Onderhoud biedt u kwalitatief, ambachtelijk vakmanschap met korte lijnen. Ik ben een veelzijdige bouwspecialist voor alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw in de regio Baarn. Zoekt u bouwadvies? Ik help u graag met uw bouwoplossingen voor uw keuken, slaapkamer, toilet of badkamer. Heeft u vragen of wilt u advies over uw verbouwing in Baarn? Neem dan contact met mij op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. De scherpe prijzen van Van de Pol totaalinterieur zullen u verbazen!

Gediplomeerd timmerman

vd Pol Onderhoud is een gediplomeerde timmerman met vele jaren ervaring. Ik ben uiterst veelzijdig en kan elke bouw- of renovatie klus voor uw pand in Baarn voor u uitvoeren. Bij mij is alles 100% maatwerk en ik werk uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u lang kunt genieten van uw nieuwe slaapkamer, badkamer, woonkamer of toilet. Ook voor winkels en kantoorpanden is vd Pol Onderhoud de juiste partner. Wilt u een balie voor uw shop of misschien meer kastruimte of een lichtkoepel? Door mijn werkervaring van meer dan 10 jaar kan ik al uw wensen waarmaken! Bel mij vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden.

Van de Pol regelt uw elektriciteit veilig en vakkundig

Uiteraard kunt u ook voor al uw elektriciteitswerkzaamheden bij mij terecht! Bij mij heeft u de garantie dat alles goed, veilig en vakkundig werkt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de elektriciteit in uw pand. Wilt u graag zonnepanelen voor uw woning, kantoor of winkel in Baarn? Van de Pol Interieurbouw installeert ze voor u! Ik installeer gecertificeerde zonnepanelen op ieder dak. Wilt u uw elektriciteitswerkzaamheden in Baarn laten uitvoeren door Van de Pol Interieurbouw? Of wilt u graag advies? Bel of mail mij dan vandaag nog!

Dakwerk op maat in Baarn

Ik ben zeer veelzijdig in de interieurbouw, maar ben daarnaast ook specialist op het gebied van het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels. Dit doe ik voor alle typen woningen, winkels en kantoorpanden in de regio Baarn. Veel mensen gebruiken hun zolderkamer niet omdat het daar erg donker kan zijn. Wanneer u door mij uw dakramen laat plaatsen kunt u echter binnen de kortste keren genieten van deze extra kamer in uw huis! U kunt kiezen uit verschillende prefab dakramen zoals die van Velux, of ik maak uw dakramen voor u op maat. Bel mij en ik voorzie u van advies over uw pand in Baarn.

Bel vd Pol Onderhoud

vd Pol Onderhoud is het juiste adres voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Baarn. Ik ben te bereiken via06-21811483 of stuur een e-mail naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor al uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden in Baarn staat vd Pol Onderhoud voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op