Interieurbouw Amersfoort

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

Bent u op zoek naar een veelzijdige bouwspecialist in de regio Amersfoort met korte communicatielijnen? vd Pol Onderhoud is uw betrouwbare partner voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw. Als eenmanszaak staat bij mij kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap altijd voorop. U spreekt uw bouwwensen uit en ik realiseer ze voor u. Uiteraard adviseer ik u ook graag over al uw bouwoplossingen. vd Pol Onderhoud levert u altijd maatwerk oplossingen. Wilt u weten wat ik voor u in Amersfoort kan betekenen? Vraag dan nu gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Veelzijdige timmerman

vd Pol Onderhoud is van huis uit een goed opgeleide, ervaren, zeer handige en veelzijdige timmerman die uw huis of bedrijfspand precies zo inricht zoals u wenst. Wilt u grotere kasten, een dakkapel laten plaatsen of tuinmeubelen op maat laten maken? Heeft u een balie nodig voor uw winkel of zoekt u een timmerman voor de kantoorinrichting voor uw bedrijf in Amersfoort? Ik help u snel, vakkundig en vertrouwd.

Interieurbouwer voor slaapkamer, keuken of winkel

Kasten op maat zijn een uitkomst voor iedereen met een opbergprobleem in de keuken of slaapkamer in Amersfoort. Voor interieurbouw op maat in huis sta ik graag voor u klaar. Maar ook voor op maat gemaakte interieurs in winkels of bedrijven maak ik de inrichting precies zoals u dat wilt. Dat geldt ook voor het plaatsen of renoveren van badkamers, keukens of toiletruimtes in Amersfoort. Inclusief alle elektriciteitswerkzaamheden.

Elektricien, kwaliteit in elektriciteit

Bij het klussen in huis kunt u bepaalde werkzaamheden beter overlaten aan een vakbekwame elektricien. Dan weet u zeker dat alles goed en veilig geregeld is in uw elektra in Amersfoort en loopt u geen enkel gevaar. vd Pol Onderhoud help u hier graag bij. Bent u toe aan zonnepanelen op uw dak? Ook voor advies, het leveren en plaatsen van zonnepanelen sta ik graag voor uw klaar.

Dakwerk is vakwerk

Mijn specialiteit in de interieurbouw is het plaatsen van dakramen, dakvensters en zonnepanelen. Dat doe ik voor woningen, maar ook voor winkels en kantoorpanden in Amersfoort. In een mum van tijd heeft u meer licht en/of ruimte. U heeft doorgaans de keuze uit prefab opties, bijvoorbeeld van het topmerk Velux. Wanneer u specifieke wensen of afmetingen heeft, dan kunt u bij mij altijd kiezen voor maatwerk.

Contact opnemen met vd Pol Onderhoud

Voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Amersfoort belt u vd Pol Onderhoud via06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor vrijblijvend advies over al uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden staat vd Pol Onderhoud graag voor u klaar in Amersfoort.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op