Interieurbouw Vianen

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Van de Pol voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

vd Pol Onderhoud is de bouwspecialist die u zoekt in de regio Vianen. Wilt u uw keuken, badkamer, toilet of zonnepanelen laten bouwen of verbouwen? Vertel mij uw bouwwensen voor uw huis in Vianen en ik realiseer ze voor u tegen scherpe prijzen. Bij vd Pol Onderhoud is alles 100% maatwerk. Bij mijn eenmanszaak staan ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden voor uw woning of kantoorpand. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen in Vianen? Neem dan contact met mij op!

Timmerman Van de Pol

vd Pol Onderhoud is een goed opgeleide, ervaren specialist op het gebied van timmerwerkzaamheden. Door mijn jarenlange ervaring kan ik uw woning of bedrijfspand in Vianen precies naar uw wensen inrichten. Wilt u een balie plaatsen in uw kantoor? Of grotere kasten in uw slaapkamer? Nieuwe kapellen misschien? Bel of mail mij, en vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vakwerk op maat

Heeft u ook te weinig opbergruimte in uw woning in Vianen? Kasten op maat zijn een uitkomst voor iedereen die ruimte te kort komt in bijvoorbeeld de keuken of slaapkamer. Als specialist in de interieurbouw zorg ik dat uw nieuwe interieur perfect past in uw woning. Van der Pol Totaalinterieur verzorgt de inrichting van uw winkel, kantoor of woonruimte precies zoals u wilt. Ik verzorg alle bouw- en verbouwwerkzaamheden voor u, ook in uw badkamer, toilet of uw keuken in Vianen. Zelfs alle elektriciteitswerkzaamheden! Benieuwd naar mijn scherpe tarieven? Twijfel niet en bel me dan vandaag nog!

Van de Pol verzorgt uw elektriciteit in Vianen

Het werken aan elektriciteit kunt u het best overlaten aan een professional. vd Pol Onderhoud is een vakbekwame elektricien. Ik zorg dat de elektriciteit in uw woning in Vianen binnen de kortste keren veilig en goed geregeld is. Wenst u zonnepanelen voor uw woning? Ook daarvoor kunt u met vd Pol Onderhoud contact opnemen. Ik kan u adviseren over de beste opties en de zonnepanelen vervolgens ook nog leveren en voor u plaatsen! Neem contact met mij op via mijn website.

Uw dakwerkzaamheden door vd Pol Onderhoud

Heeft u een ruimte in uw woning, winkel of kantoorpand in Vianen die wel wat meer lichtinval kan gebruiken? vd Pol Onderhoud plaatst de door u gewenste dakramen, dakvensters en zonnepanelen in een handomdraai. Zo is uw woning in Vianen binnen de kortste keren niet alleen lichter, maar ook ruimtelijker! Ik lever altijd maatwerk om aan uw specifieke wensen en afmetingen te voldoen. Wilt u de waarde van uw pand verhogen door nieuwe dakramen, dakvensters of zonnepanelen? Laat mij deze dan voor u installeren!

Bel vd Pol Onderhoud

Voor al uw timmerwerkzaamheden, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in de regio Vianen belt u vd Pol Onderhoud via06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, via het contactformulier op de website komt u gemakkelijk met mij in contact. vd Pol Onderhoud staat voor uw klaar in Vianen en maakt uw interieur dromen waar!

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op